Einde tournee Poppenspeler van Warschau

Na ruim 35 voorstellingen (waarvan elf in de maanden april en mei) zit de tournee van dit seizoen er helemaal op. We hadden bijna altijd volle zalen en kregen na afloop bijzondere reacties van het publiek!

 

“Wat hebben mijn zus en ik in Soest genoten van de Poppenspeler van Warschau! De verteller en de prachtige muziek waren zo mooi op elkaar ingespeeld en verbonden! Op het laatst druppelden de tranen over mijn wangen.” (Naomi Stern)

“Mijn dochter en ik waren bij uw voorstelling van de Poppenspeler in Koog aan de Zaan. We vonden het zeer indrukwekkend en heel aangrijpend.” (Hillie van Netten)

“In Vlaardingen heb ik met ontroering en grote bewondering gezien hoe jullie zo prachtig het verhaal de Poppenspeler van Warschau hebben gebracht. Met de enorme gelaagdheid en prachtige muziek hebben jullie mijn hart geraakt.” (Rosalie van der Lugt)

 

Neem ook even een kijkje op onze Mediapagina, daar staan twee gloednieuwe filmtrailers van de voorstelling (gebaseerd op de uitvoering in de Dorpskerk te Barendrecht d.d. 12 april 2023).

We nemen nu even een paar maanden pauze en bereiden ons voor op het volgende seizoen waarvoor we een reprisetournee plannen. Heb je interesse voor een uitvoering op jouw locatie, laat het ons weten via het contactformulier of via info@wilde-eendproducties.nl

Het publiek druppelt binnen in de (voormalige) Sjoel van Brielle, zo. 19 februari 2023