Wilde Eend Producties is het nest vol verhalen en muziek van Gottfrid van Eck.

Wilde eenden zijn echte trekvogels. Wie veel reist, kan veel verhalen. Wie rondtrekt, ontdekt klanken uit alle windstreken.

Met zijn Wilde Eend Producties presenteert Gottfrid theatrale verhalen, muzikale vertelvoorstellingen en concerten. Daarbij balanceert hij vaak op het slappe koord van humor en ernst, speelsheid en wijsheid, feit en fictie.
Solo verzorgt hij o.a. Storytrails, d.w.z. vertelwandelingen in oude binnensteden, op forten, kastelen en landgoederen. Daarnaast werkt hij samen met muzikanten, o.a. in Trio Wilde Eend, klezmerband Mazzeltov en op projectbasis met diverse muziekensembles en koren. Ook gaat hij regelmatig in zee met collega-vertellers en theatermakers zoals Pauline Seebregts (Storywise), Frans de Vette (Vertelme) en Ab Gietelink (Theater Nomade).

Bij Wilde Eend Producties kunt u terecht voor:

Concerten
Vertelconcerten
Verhalen op maat
Vertelwandelingen
Theatrale (muziek)producties
Workshops verhalen vertellen

Concrete mogelijkheden: een vertelwandeling met uw familie of collega's; een muziekoptreden tijdens uw bruiloft of jubileum; verhalen op maat tijdens uw congres of bedrijfsfeest; een avondvullend (vertel)concert voor uw kerk, podium of festival. Variërend van solo tot kwintet.

Wat anderen zeggen :

“Spannender dan een gewone rondleiding.”