Verloop tournee Poppenspeler van Warschau

Vanaf september 2022 t/m januari 2023 hebben we De poppenspeler van Warschau zo’n twintig keer gespeeld. Elke keer opnieuw waren de reacties lovend, bezoekers deelden na afloop hun enthousiasme.

De vele bijzondere nagesprekken – formeel en informeel – zijn daarvan een sprekend voorbeeld. Net als de bezoekersaantallen, die waren meestal tussen de 60 en 100 personen, met soms uitschieters naar boven zoals in Woerden (140 pp),  Hilversum (130 pp) en Dordrecht (220 pp).

Bezoeker René de Valk schreef op 6 februari 2023 het volgende:

“Gisteren in Hilversum naar jullie bijzondere en ontroerende theaterproductie geweest ! We zijn nog steeds erg onder de indruk van het hartverscheurende verhaal van Mika! Het verhaal werd op een indringende en natuurgetrouwe manier verteld. Het is hartverwarmend en boeiend van begin tot einde, ook de muzikale begeleiding was van buitengewoon hoog niveau en heel passend bij het verhaal. Diepe bewondering voor de inleving en uitvoering in zijn geheel!

 

Nieuwe aanvragen voor volgend seizoen – en soms nog dit lopende seizoen – druppelen langzaam binnen. De reprise in seizoen 2023/ 2024 zal de komende maanden verder vorm krijgen.